In welk datacentrum staan mijn gegevens opgeslagen?

Zoho heeft datacenters in de VS, Europa, Australië, India en China. Wanneer je voor de eerste keer aanmeldt voor Zoho-diensten, krijg je de mogelijkheid om het land te kiezen van waaruit je aanmeld. Standaard wordt deze al gevuld op basis van je IP-adres. Op basis van het daar gekozen land wordt het bijbehorende datacenter voor uw account gekozen.

In Europa heeft Zoho een tweetal datacenters: één in Amsterdam, Nederland (primair) en één in Dublin, Ierland (backup) en zijn beide ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd.