Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe aan Zoho One?

Om een nieuwe Zoho-collega aan Zoho One toe te kunnen voegen, dien je eerst in te loggen in Zoho One.
  1. Klik vervolgens op "Directory" in het linker menu.
  2. Klik op "Gebruikers" (links in het menu) en vervolgens op "Gebruiker toevoegen" (rechts boven in het rood).
  3. Voer vervolgens de gegevens van je collega in, waaronder het e-mailadres waar de uitnodigingsmail naar toe wordt verzonden.
  4. Voer onder "Locale informatie" de taal van de gebruiker in, selecteer een land en en tijdzone.
  5. Als laatste de knop "Toevoegen" en voilĂ .
Je collega ontvangt een mailtje met verdere instructies.