Hoe log ik in twee verschillende Zoho-omgevingen in?

Om tegelijkertijd in twee verschillende Zoho-omgevingen te kunnen inloggen/werken, kan je het beste incognitomodus gebruiken in je browser.

Incognitomodus van Google Chrome inschakelen doe je zo:
  1. Tik helemaal rechts van de adresbalk in Google Chrome op de drie puntjes
  2. Kies vervolgens "Nieuw incognitotabblad"
Er opent een nieuw venster waarin wordt uitgelegd wat de incognitomodus inhoudt en boven in de adresbalk kan je de gewenste Zoho url, bijvoorbeeld projects.zoho.eu, invoeren. Doordat je in incognitomodus werkt, heb je geen "ruzie" met je andere Zoho-login en swap je eenvoudig tussen je "normale" en "incognito" vensters. Wil je nog zo’n anoniem venster openen? Tik dan wederom op de drie puntjes rechtsboven in het scherm, en kies ‘Nieuw incognitotabblad’.