Hebben jullie een portal waar ik mijn gegevens kan zien en beheren?

Hebben jullie een portal waar ik mijn gegevens kan zien en beheren?

Yep! Op de Wolq Selfservice Portal (WSP) heb je 24/7 inzicht in heel veel informatie en kun je de meeste zaken zelf regelen.

Na een klik in het menu, zie je een overzicht van de aanwezige taken, de geregistreerde tijd en eventuele opmerkingen. Bij "Taken" zie je alle taken, of deze al (deels) zijn uitgevoerd en gefactureerd. Super handig!

Bij "Tijdvermelding" zie ene gedetailleerd overzicht van de geregistreerde uren en of deze gefactureerd. Door op het chat-icoontje te klikken aan het eind van de regel, heb je de mogelijkheid een opmerking/vraag toe te voegen. Deze zie