Aanvullende Voorwaarden Zoho One

Aanvullende Voorwaarden Zoho One

Officieel zijn wij Wolq B.V. (maar Wolq is makkelijker). Op het web zijn we te vinden op wolq.nl en voor diegene die ons persoonlijk wil ontmoeten, hebben we een fysiek adres:

Wolq B.V.
Broederwal 25
5708 ZT Helmond

Alvast wat handige nummers:

Kvk-nummer: 63533901
Btw-nummer: NL855278274B01
Telefoon: +31 492 210 010

Over voorwaarden zijn wij eerlijk, open, direct en zonder moeilijke woorden. Onderstaande voorwaarden zijn specifiek voor klanten die Zoho One bij Zoho afnemen en zijn een aanvulling op de Algemene Voorwaarden van Zoho, welke je hier (in het Engels helaas) kan vinden.
 1. Basisinformatie: 
  1. Zoho One is een unieke combinatieaanbieding met een waslijst aan Zoho onderdelen (met inbegrip van mobiele toepassingen).
  2. Voor het gebruik van Zoho One, kan ook instemming met de voorwaarden van de specifieke onderdelen vereist zijn, de voorwaarden per Zoho-onderdeel vindt je hier.
  3. Je dient de voorwaarden te hebben gelezen, begrepen en aanvaard, voordat je van Zoho One gebruik mag maken.

 2. Medewerkers:
  1. Zoho One is beschikbaar voor een zéér speciale prijs en is enkel beschikbaar op voorwaarde dat je voor alle medewerkers binnen de organisatie een Zoho One-licentie aanschaft.
  2. Bij start van het abonnement dienen dus alle medewerkers direct te worden geregistreerd en krijgen deze direct een eigen gebruikers-licentie.
  3. Komen er na de start nieuwe collega's bij, dan dien je hiervoor direct een extra licentie aan te schaffen.

 3. Verklaring van gebruik en auditeren:
  1. Bij het gebruik van Zoho One stemt je toe om, op verzoek van Zoho, schriftelijk te verklaren dat alle medewerkers binnen de organisaties daadwerkelijk zijn/haar eigen licentie heeft.
  2. Zoho behoudt zich het recht voor, om bij (overheid)instanties publiekelijk gepubliceerde informatie over medewerkers aantallen, te controleren en hierop zo nodig een audit uit te voeren.
  3. Een audit wordt door Zoho of een onafhankelijke organisatie tijdens kantoortijd op locatie uitgevoerd en zal minste vijftien (15) dagen daarvoor schriftelijke worden aangekondigd.
  4. Als wordt vastgesteld dat de voorwaarden niet worden nageleefd, ben je verplicht om onmiddellijk corrigerende maatregelen te nemen.
  5. Zoho behoudt zich bovendien het recht voor de geleverde service volledig te onderbreken of op te schorten.

  • Related Articles

  • Welke Zoho One abonnementen zijn er?

   Zoho One is op twee verschillende manieren inzetten: Op basis van flexibel gebruik. Hierbij bepaal je zelf wie binnen de organisatie gebruik maakt van Zoho. Hiervoor reken je, bij een jaarbetaling, 90 Euro/medewerker/maand af. Vind je het fijner om ...
  • Hoe voeg ik mijn losse Zoho applicaties toe aan Zoho One?

   Je hebt mogelijk al één of meerdere Zoho onderdelen in gebruik, maar wil graag upgraden naar Zoho One zonder het verlies van data? Hieronder lees je welke stappen je dient te doorlopen. Dit zijn de stappen als je nog geen betaalde Zoho One licentie ...
  • Aanvullende Voorwaarden Consultancy

   Officieel zijn wij Wolq B.V. (maar Wolq is makkelijker). Op het web zijn we te vinden op wolq.nl en voor diegene die ons persoonlijk wil ontmoeten, hebben we een fysiek adres: Wolq B.V. Broederwal 25 5708 ZT Helmond Alvast wat handige nummers: ...
  • Aanvullende Voorwaarden Maatwerk

   Officieel zijn wij Wolq B.V. (maar Wolq is makkelijker). Op het web zijn we te vinden op wolq.nl en voor diegene die ons persoonlijk wil ontmoeten, hebben we een fysiek adres: Wolq B.V. Broederwal 25 5708 ZT Helmond Alvast wat handige nummers: ...
  • Algemene Voorwaarden

   Officieel zijn wij Wolq B.V. (maar Wolq is makkelijker). Op het web zijn we te vinden op wolq.nl en voor diegene die ons persoonlijk wil ontmoeten, hebben we een fysiek adres: Wolq B.V. Broederwal 25 5708 ZT Helmond Alvast wat handige nummers: ...